Terroir to Table
-
- Títol
- Terroir to Table
-
- Creadors
- Dinesen, Rasmus
-
- Lloc de publicació
- Dinamarca
-
- Data de publicació
- 2022
-
- Descripció
- El vi no és només vi. És una feina i una passió que no s’acaba mai. El vi és socialitzar i obrir els sentits. I el vi evoluciona, esdevé biodinàmic i ara fa la seva entrada al vast mercat asiàtic. “Terroir to Table” és un viatge a les vinyes, als cellers i a les cuines gastronòmiques cares, on experts dedicats busquen les combinacions perfectes entre vi i menjar. A tot arreu ens trobem amb sommeliers, viticultors, acadèmics, escriptors i microbiòlegs, explorant el sòl per esbrinar si un raïm en particular viu millor en sòls argilosos o calcaris, per arribar a tots els racons de “la beguda més civilitzada de la història de la humanitat”.
-
- Extensió
- 80 min.
-
- Llengua
- anglès · francès · català (subtítols)
-
- Esdeveniments referenciats
- Most Festival (2022: 11è), Vilafranca del Penedès, 2022