Anar al contingut

Terroir to Table

  • Títol
    Terroir to Table
  • Creadors
    Dinesen, Rasmus
  • Lloc de publicació
    Dinamarca
  • Data de publicació
    2022
  • Descripció
    El vi no és només vi. És una feina i una passió que no s’acaba mai. El vi és socialitzar i obrir els sentits. I el vi evoluciona, esdevé biodinàmic i ara fa la seva entrada al vast mercat asiàtic. “Terroir to Table” és un viatge a les vinyes, als cellers i a les cuines gastronòmiques cares, on experts dedicats busquen les combinacions perfectes entre vi i menjar. A tot arreu ens trobem amb sommeliers, viticultors, acadèmics, escriptors i microbiòlegs, explorant el sòl per esbrinar si un raïm en particular viu millor en sòls argilosos o calcaris, per arribar a tots els racons de “la beguda més civilitzada de la història de la humanitat”.
  • Extensió
    80 min.
  • Llengua
    anglès · francès · català (subtítols)
  • Esdeveniments referenciats
    Most Festival (2022: 11è), Vilafranca del Penedès, 2022
  • Exemplars