ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
-
- Nom de l'objecte
- ebulliòmetre
-
- Datació
- primer quart segle XX
-
- Autor/s
Drissler (marca de fàbrica)
-
- Context d'utilització
- laboratori enològic
-
- Descripció de l'ús
- Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació.
-
- Material / Tècnica
- vidre (Termòmetre.); ferro (Ebulliòmetre.); llautó (Ebulliòmetre.); coure (Ebulliòmetre.); cotó (Metxa.); mercuri (Termòmetre.)
-
- Descripció
- Eina de laboratori de llautó formada de un dipòsit allargat amb un termòmetre horitzontal i un petit cremador d'esperit.
-
- Col·lecció / Fons
- Museu
-
- Núm. registre
- VINSEUM 4091
-
- Ubicació
- Reserves VINSEUM