gerra, satrot, segona meitat segle XIX - primer quart segle XX
gerra, satrot, segona meitat segle XIX - primer quart segle XX
-
- Nombre del objeto
- gerra (atuell) · satrot
-
- Fecha de producción
- segona meitat segle XIX - primer quart segle XX
-
- Contexto de utilización
- procés vitícola
-
- Descripción del uso
- s'utilitza per a omplir la sulfatadora del caldo o brou bordelès, o sigui, sulfat de coure barrejat amb calç i aigua, amb el que es ruixen els ceps per a combratre el mildiu.
-
- Visualización de materiales y técnicas
- metall
-
- Descripción física
- Gerra de coure, de cos troncocònic, amb la boca ampla amb broc i, al costat oposat, una ansa de tub. A l'interior i exterior presenta una prima capa de la barreja del sulfat de coure. Al fons interior hi ha oxidació.
-
- Lugar de procedencia
- Vilafranca del Penedès
-
- Colección / Fondo
- Museu
-
- Número del objeto
- VINSEUM 957
-
- publicLocationDisplay
- Reserves VINSEUM