Ir al contenido

ebulliòmetre, Malligand, E., finals segle XIX - primer quart segle XX

ebulliòmetre, Malligand, E., finals segle XIX - primer quart segle XX
  • Nombre del objeto
    ebulliòmetre
  • Fecha de producción
    finals segle XIX - primer quart segle XX
  • Autores / Contribuidores de producción
    Malligand, E. (marca de fàbrica)
  • Contexto de utilización
    laboratori enològic
  • Descripción del uso
    Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació
  • Visualización de materiales y técnicas
    vidre (VIDRE I MERCURI: termòmetre; COTÓ: metxa; METALL, LLAUTÓ I ARAM: Ebulliòmetre.); metall; llautó; coure; cotó; mercuri
  • Descripción física
    Ebullioscopi del model Malligand. Funció: Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació. S'omplia la caldera d'aigua destil·lada per fixar al regle la temperatura d'ebullició d'aquesta amb el grau zero.
  • Lugar de procedencia
    Francia
  • Colección / Fondo
    Museu
  • Número del objeto
    VINSEUM 4093
  • publicLocationDisplay
    Reserves VINSEUM