ebulliòmetre, Malligand, E., finals segle XIX - primer quart segle XX
ebulliòmetre, Malligand, E., finals segle XIX - primer quart segle XX
-
- Nombre del objeto
- ebulliòmetre
-
- Fecha de producción
- finals segle XIX - primer quart segle XX
-
- Autores / Contribuidores de producción
Malligand, E. (marca de fàbrica)
-
- Contexto de utilización
- laboratori enològic
-
- Descripción del uso
- Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació
-
- Visualización de materiales y técnicas
- vidre (VIDRE I MERCURI: termòmetre; COTÓ: metxa; METALL, LLAUTÓ I ARAM: Ebulliòmetre.); metall; llautó; coure; cotó; mercuri
-
- Descripción física
- Ebullioscopi del model Malligand. Funció: Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació. S'omplia la caldera d'aigua destil·lada per fixar al regle la temperatura d'ebullició d'aquesta amb el grau zero.
-
- Lugar de procedencia
- Francia
-
- Colección / Fondo
- Museu
-
- Número del objeto
- VINSEUM 4093
-
- publicLocationDisplay
- Reserves VINSEUM