ebulliòmetre, Malligand, E., finals segle XIX - primer quart segle XX
1 / 2
ebulliòmetre, Malligand, E., finals segle XIX - primer quart segle XX
-
- Nombre del objeto
- ebulliòmetre
-
- Fecha de producción
- finals segle XIX - primer quart segle XX
-
- Autores / Contribuidores de producción
Malligand, E. (marca de fàbrica)
-
- Contexto de utilización
- laboratori enològic
-
- Descripción del uso
- Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació.
-
- Visualización de materiales y técnicas
- vidre (Termòmetre.); ferro (Ebulliòmetre.); llautó (Ebulliòmetre.); coure (Ebulliòmetre.); cotó (Metxa.); mercuri (Termòmetre.)
-
- Descripción física
- Eina de laboratori de llautó formada de un dipòsit allargat amb un termòmetre horitzontal i un petit cremador d'esperit.
-
- Lugar de procedencia
- Francia
-
- Colección / Fondo
- Museu
-
- Número del objeto
- VINSEUM 4092
-
- publicLocationDisplay
- Reserves VINSEUM