Ir al contenido

ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX

ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
  • Nombre del objeto
    ebulliòmetre
  • Fecha de producción
    primer quart segle XX
  • Autores / Contribuidores de producción
    Drissler (marca de fàbrica)
  • Contexto de utilización
    laboratori enològic
  • Descripción del uso
    Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació.
  • Visualización de materiales y técnicas
    vidre (Termòmetre.); ferro (Ebulliòmetre.); llautó (Ebulliòmetre.); coure (Ebulliòmetre.); cotó (Metxa.); mercuri (Termòmetre.)
  • Descripción física
    Eina de laboratori de llautó formada de un dipòsit allargat amb un termòmetre horitzontal i un petit cremador d'esperit.
  • Colección / Fondo
    Museu
  • Número del objeto
    VINSEUM 4091
  • publicLocationDisplay
    Reserves VINSEUM