ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
ebulliòmetre, Drissler, primer quart segle XX
-
- Nombre del objeto
- ebulliòmetre
-
- Fecha de producción
- primer quart segle XX
-
- Autores / Contribuidores de producción
Drissler (marca de fàbrica)
-
- Contexto de utilización
- laboratori enològic
-
- Descripción del uso
- Per a determinar el grau alcohòlic de vins sans i secs pel procediment d'ebullició. Ès un mètode aproximat, la determinació exacte del grau alcohòlic s'aconsegueix pel mètode de la destil·lació.
-
- Visualización de materiales y técnicas
- vidre (Termòmetre.); ferro (Ebulliòmetre.); llautó (Ebulliòmetre.); coure (Ebulliòmetre.); cotó (Metxa.); mercuri (Termòmetre.)
-
- Descripción física
- Eina de laboratori de llautó formada de un dipòsit allargat amb un termòmetre horitzontal i un petit cremador d'esperit.
-
- Colección / Fondo
- Museu
-
- Número del objeto
- VINSEUM 4091
-
- publicLocationDisplay
- Reserves VINSEUM