espardenya, segona meitat segle XX
espardenya, segona meitat segle XX
-
- Nombre del objeto
- espardenya
-
- Fecha de producción
- segona meitat segle XX
-
- Contexto de utilización
- procés vinícola
-
- Descripción del uso
- per trepitjar el raïm en el trull o pastera i extreure el most flor, de primera.
-
- Visualización de materiales y técnicas
- espart / cistelleria
-
- Descripción física
- Parella d'espardenyes d'espart per a trepitjar el raïm a la pastera i extreure'n el most. Funció: per trepitjar el raïm en el trull o pastera i extreure el most flor, de primera. S'aboca el raïm a la pastera i amb les espardenyes ben lligades als peus es trepitja el raïm per tal d'extreure de most flor o de primera, i separar-lo de la brisa que anirà a la premsa.
-
- Lugar de procedencia
- Múrcia (Província)
-
- Colección / Fondo
- Museu
-
- Número del objeto
- VINSEUM 1151
-
- publicLocationDisplay
- Reserves VINSEUM