Ir al contenido

espardenya, segona meitat segle XX

espardenya, segona meitat segle XX
  • Nombre del objeto
    espardenya
  • Fecha de producción
    segona meitat segle XX
  • Contexto de utilización
    procés vinícola
  • Descripción del uso
    per trepitjar el raïm en el trull o pastera i extreure el most flor, de primera.
  • Visualización de materiales y técnicas
    espart / cistelleria
  • Descripción física
    Parella d'espardenyes d'espart per a trepitjar el raïm a la pastera i extreure'n el most. Funció: per trepitjar el raïm en el trull o pastera i extreure el most flor, de primera. S'aboca el raïm a la pastera i amb les espardenyes ben lligades als peus es trepitja el raïm per tal d'extreure de most flor o de primera, i separar-lo de la brisa que anirà a la premsa.
  • Lugar de procedencia
    Múrcia (Província)
  • Colección / Fondo
    Museu
  • Número del objeto
    VINSEUM 1151
  • publicLocationDisplay
    Reserves VINSEUM